WaveNET a aparut in anul 2001 din dorinta de a oferi pietei clujene un internet de calitate, dorinta transformata în realitate, cu ajutorul unei echipe dinamice si perseverente. Obiectivul principal e multumirea clientului si mentinerea pe piata cu o calitate ridicata a serviciilor, sustinuta de un pret rezonabil.

   Serviciile WaveNET
acopera majoritatea necesitatilor, fiind capabile sa multumeasca atat firmele mari cat si persoanele fizice care doresc o conectare on-line la domiciliu.

   WaveNET acopera toata aria municipiului Cluj-Napoca si a localitatilor limitrofe (Salicea, Apahida, Floresti, Gilau si Someseni) precum si in toate localitatile importante din tara. Wavenet e capabila sa sustina un trafic ridicat intre sediile aceleiasi firme sau intre firma si partenerii ei de afaceri (audioconferinte sau videoconferinte, baze de date on-line, transfer de fisiere, etc. * ).

   Reteaua WaveNET isi propune ca in fiecare an, acoperirea unei arii largi de localitati rurale din judetul Cluj .

   Adaptandu-se cerintelor pietei, WaveNET a largit paleta de servicii, oferind sisteme supraveghere video , de monitorizare a activitatii unei companii atat local cat si la distanta,instalare sisteme detectie efractie, realizare si intretinere retele de calculatoare, etc.

   Asteptam cu interes integrarea dumneavoastra in reteaua WaveNET si suntem oricand dispusi sa dovedim practic calitatea serviciilor noastre.

 

 
 
04 Ianuarie 2021


Programul casieriei :
Luni-Vineri 8:30-16:30
Platile se pot efectua si in contul bancilor Otp, Unicredit si Transilvania
*click aici pentru mai multe detalii
 
MAI MULTE NOUTATI
 

 
Accesare WaveMail
  Pentru a te autentifica click

 
 
Cariere
 
Pentru mai multe detalii
 
Ultimele amenintari
 
Malware rootkit " Scranos "
 
Ajutor - Asistenta
 
Cum setezi programele de e-mail?
 
 
 
           Copyright ® 2010 SC WaveNET SRL